Mèdia 19/04/2011

Eloi Vila: "Vull un iPhone per deixar de ser un home antic"

1 min
El periodista Eloi Vila és autor de la novel·la Una paraula de més .

Fins ara, sempre que he anat a comprar un mòbil he demanat que sigui petit i que faci trucades. Per això ara tinc un Nokia C5, que cap perfectament a la butxaca i que només utilitzo per fer trucades i rebre'n. Fa un temps, amb els punts em van donar un iPhone, però era massa gros i el vaig regalar a la meva dona. Tot i així, em començo a sentir una mica fora del món, i ja m'estic encaminant a tenir un smartphone : ja sé què he de fer perquè me'l regalin. Vull deixar de ser un home antic!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Quan el tingui, l'aprofitaré per fer-me un compte a Twitter i veure de què va, que sembla que això de tenir followers està molt bé. De Facebook, en canvi, sí que en tinc, i el faig servir bastant. Li he trobat molts avantatges: ara que he tret una novel·la, per exemple, m'ha anat molt bé per informar de les presentacions, i m'he adonat de la importància de les xarxes socials.

A la televisió últimament només miro futbol. Això va a missa, és la meva estona de pregària! Als vespres tinc poc temps per estar a casa, i normalment busco per internet el que m'interessa, com ara el 30 minuts o el Crackòvia . Durant l'últim any i mig, a més, he anat molt atabalat amb la novel·la i dedicava totes les estones lliures a escriure. La ràdio l'escolto al cotxe. Segueixo els programes esportius, com el Primer toc de RAC 1, i als matins faig zàping entre el Basté i el Fuentes.

stats