EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 24/06/2011

Emma Quadrada: "Rebo moltes més trucades al fix"

1 min
Emma Quadrada presenta Connexió Barcelona a BTV.

Ara mateix tinc un LG, però estic en el procés de canviar-me'l. M'agafaré un iPhone, que serà el meu primer mòbil amb internet, tot i que no crec que l'utilitzi gaire, perquè ja em connecto molt des dels diferents llocs on tinc ordinador. Intentaré aprofitar-lo, però sense enganxar-m'hi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No truco gaire amb el mòbil, perquè hi ha pocs moments del dia en què em mogui. A més, rebo moltes més trucades al fix de la feina i al fix de casa. No necessito tant la mobilitat, tot i que això està a punt de canviar, i per això vull un mòbil més bo.

Tinc perfil de Facebook, i el faig servir per mantenir el contacte amb la gent que tinc dispersa pel món. També em va bé per rebre invitacions per a esdeveniments culturals. De Twitter no en tinc, tot i que m'és útil a la feina per assabentar-me de temes. De vegades, t'assabentes d'una informació més de pressa a través de Twitter que a través de les agències de notícies. En l'àmbit personal, no em crida l'atenció. No crec que tingui res a dir-hi, o com a mínim a mi no em ve de gust fer-ho. Suposo que és per la meva manera de ser.

Consumeixo molta premsa de paper. Sempre començo el dia comprant-me un diari, que intento que vagi canviant cada dia. També em connecto amb la ràdio. Catalunya Informació és el primer que sona a casa. En aquest aspecte, sóc molt clàssica.

stats