XARXES
Mèdia 12/09/2012

Emma Watson, la 'celebrity' més perillosa de la xarxa

Una de cada vuit pàgines que prometen vídeos i fotografies sobre l'actriu amaga un virus

Ara
1 min
L'actriu britànica Emma Watson

BarcelonaL'actriu que encarna Hermione a la sèrie de pel·lícules de 'Harry Potter', Emma Watson, és la famosa més perillosa a la xarxa del 2012, segons publica un estudi de l'empresa d'antivirus McAfee. De cada vuit pàgines que prometen fotografies i vídeos de Watson –de l'actriu despullada, de l'actriu en plena borratxera, entre d'altres–, una conté un virus. Buscar continguts audiovisuals sobre l'actriu, així doncs, comporta tenir un 12,5% de possibilitats de trobar-se amb una pàgina que intenta robar les contrasenyes o infectar l'ordinador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ja fa sis anys que l'empresa McAfee nombra la 'celebrity' més perillosa de la xarxa. L'any passat la guanyadora va ser la model Heidi Klum. Aquest 2012, Emma Watson comparteix podi amb les actrius Jessica Biel i Eva Mendes. Per primera vegada des que l'empresa publica les estadístiques, no hi ha un sol home entre el 'top ten' de perillositat. El primer, situat en el 13è lloc, és el còmic i presentador Jimmy Kimmel.

McAfee recomana desconfiar de qualsevol contingut que prèviament demani descarregar algun altre programa i adverteix que "descàrrega gratuïta" és l'amagatall més probable per a un virus.

stats