SÈRIES D'ACCIÓ I ESPORTS
Mèdia 07/01/2012

Energy engega motors dilluns

Telecinco posa un nou canal en marxa, en aquest cas adreçat a espectadors masculins i d'una franja d'edat jove. Amb el nom d'Energy, combinarà retransmissions esportives i sèries d'acció.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Alguna de les cares del debut d'Energy. 01. Sara Carbonero. 02. Manu Carreño. 03. J.J. Santos. 04. Ramon Fuentes.

BARCELONADesprés d'uns dies emetent en proves, el nou canal Energy arrenca dilluns amb la seva programació regular. Telecinco ha desvelat ja que per estrenar-lo retransmetrà la cerimònia d'entrega de la Pilota d'Or (18.30 h), en un programa especial presentat per Sara Carbonero, Manu Carreño i J.J. Santos. Aquesta nova oferta completa el catàleg de canals de Mediaset (Telecinco, Cuatro, La Siete, Boing, Factoría de Ficción, Divinity) i s'adreça a un públic eminentment jove i masculí amb la graella dedicada als esports i les sèries d'acció. Entrarà en competència directa amb Nitro, del grup Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa als esports, Mediaset hi abocarà totes les proves íntegres de les competicions de les quals té els drets: les tres categories del Mundial de motociclisme, l'Eurocopa de futbol, la Copa del Rei, l'Europa League, la NBA de bàsquet i l'Europeu de futbol sala (aquest últim en exclusiva). El periodista Ramon Fuentes presentarà Europa en juego , dedicat a la competició de la UEFA, i donarà la benvinguda també a l'edició del migdia de Deportes Cuatro .

Aquestes competicions conviuran amb altres programes de disciplines més perifèriques, com ara The ultimate fighting championship , dedicat a la lluita cos a cos, i les curses de camions de Top gear . Els amants de les piruetes amb cotxes tindran una cita amb Monster jam i l'oferta d'esports d'acció es completarà amb l'informal (i incombustible) gimcana d'Humor amarillo .

Orientat a l'acció

Entre l'oferta de ficció, destaca l'estrena en exclusiva d' Hijos de la anarquía , centrada en un club clandestí de motards que actua al marge de la llei per protegir un petit poble assetjat cada cop més per traficants de droga. La sèrie ha estat un dels èxits de les últimes temporades al canal americà FX.

Energy també emetrà Spartacus: sangre i arena , la sèrie preqüela de Spartacus . Centrada en les lluites de gladiadors, aquesta ficció combina batalles d'hipermusculats oliosos amb trames històriques i sentimentals en un accentuat to èpic. La mort de l'actor que interpretava la saga original, Andy Whitfield, ha fet que es canviï ara de protagonista i l'acció se centri en Gannicus (Dustin Clare), el primer campió de l'escola de lluitadors Batiatus. Una altra estrena imminent és la de Strike back , centrada en una unitat d'elit de l'exèrcit que lluita contra els terroristes.

La graella d'Energy es completa amb programes a mig camí entre l'entreteniment i la divulgació. És el cas de La guía sexual del siglo XXI , Bagdad, el imperio de los sentidos (sobre la coneguda sala porno barcelonina), Ciudades del pecado (un repàs a les capitals del món centrat en la seva escena sexual) i After hours (reportatges pujats de to a càrrec de Rafa Méndez, exprofessor de Fama, ¡a bailar! ). També es reposaran episodis de Desafío extremo i Frank de la jungla .

stats