14/06/2011

Entrevista pactada: la gran ensarronada

2 min

La Sexta cancel·lava ahir el programa d'entrevistes amenitzat per graciosos Con hache de Eva . Un espai que va començar la temporada fatal, fent un homenatge gratuït a Zapatero, i ha acabat pijor: intentant fer gràcia a base d'acudits tòpics, gastant un format que abans de començar ja estava més que trillat pel Fuentes y Cia de Telecinco. Ja fa anys que ens va caure la bena dels ulls i vam descobrir que això que el presentador tingui per guió el remat de les respostes és molt postís.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Eva Hache va acabar espai entrevistant Xavier Sardà, fent evident que era un intent a la desesperada d'aconseguir remuntar una audiència que el periodista català ja no garanteix. Tot i la pàtina d'aquesta mena de late shows en què es fa un humor enginyós i pretesament intel·ligent, la base de totes les bromes van ser el pipí, els pets, els rots i el sexe... " Me ha hecho tanta ilusión que voy a hacer pis... ", deia Eva Hache a Sardà tot just ell va sortir a l'escenari.

Sardà, que va evidenciar que no volia fer sang sobre aquest format artificial tot i alguns comentaris subtils, va respondre ordenadament les preguntes tipus Barri Sèsam : " ¿Cuál es el sitio más raro donde has firmado? , ¿Cuál es la mentira más gorda que han dicho de ti? ". I així anar repassant anècdotes vitals del periodista que malda per semblar normal tot i la seva aura d'estrella televisiva: Sardà va fer el seu paper d'etern ingenu que mai no volia fer res i en canvi tot li passa a ell. Va explicar que ell no volia dir res de Piqué i Shakira tot i esbombar-ho per la ràdio, tampoc pretenia insultar Mourinho però l'hi van treure de context, a l'època del Crónicas no tenia ganes de sortir de farra però els altres l'hi demanaven, no li venia de gust follar però les dones l'hi obligaven, i no ha estat mai ric tot i que alguns mitjans asseguressin que ho era. Pobre noi... Ens va quedar claríssim que Sardà és una víctima del cruel sistema televisiu que xucla fins i tot el periodista més ingenu i innocent...

stats