LA CAMPANYA MEDIÀTICA
Mèdia 07/05/2011

Entrevistes i debats electorals s'instal·len als mitjans

Les pròximes dues setmanes, la campanya de les municipals serà la gran protagonista als mitjans de comunicació. A partir de dilluns, comença la marató d'entrevistes i debats a la ràdio i a la televisió.

Auri Garcia Morera
2 min
Entrevistes i debats electorals s'instal·len als mitjans

BARCELONA.Josep Cuní rebrà al plató d' Els matins els cinc caps de llista per Barcelona, començant per Portabella i acabant per l'alcalde Hereu, durant la setmana que ve. Les altres televisions públiques també faran ronda d'entrevistes amb els candidats barcelonins la primera setmana de campanya. TVE les emetrà a primera hora del matí, al Telediario matinal de La 1, en desconnexió a Catalunya. I Barcelona TV, a dos quarts de nou del vespre, amb el cap d'informatius Xavier Muixí com a entrevistador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A TV3, dilluns 16, començarà una segona ronda d'entrevistes als candidats de Barcelona, amb una sèrie de cinc edicions especials d' Àgora que conduirà el periodista Xavier Bosch.

Les ràdios, després de les teles

La majoria de rondes d'entrevistes de les ràdios seran després de les de les televisions, tot i que el programa Polièdric de Catalunya Informació en farà una la primera setmana de campanya. A El matí de Catalunya Ràdio , Manel Fuentes entrevistarà els candidats de Barcelona a partir de dilluns 16, com també ho farà a El dia a la COM, de COMRàdio, el periodista Jordi Duran. La cadena SER farà unes entrevistes diferents, en què passejarà amb els candidats per punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona. També s'emetran la setmana del 16, a partir de les 12:20 hores, al programa local L'hora L , dirigit per Frederic Vincent.

A RAC 1, a diferència del que és habitual, les entrevistes electorals no les farà Jordi Basté sinó Xavi Freixes dins l'informatiu La nit a RAC 1 . Les dates de les entrevistes amb cadascun dels candidats de Barcelona encara no s'han tancat definitivament, tot i que és probable que comencin la setmana vinent i acabin durant la segona setmana de campanya.

Tres debats durant la campanya

Tot i que fa unes setmanes el diari 20 minutos ja va reunir els candidats de Barcelona, el primer debat a cinc de la campanya serà dimarts, a les deu de la nit, als estudis de TVE a Sant Cugat. Serà durant un especial del programa 59 segons que emetrà La 1 en desconnexió a Catalunya i que conduirà Cristina Puig. L'altre debat televisiu serà divendres 13 als estudis de Televisió de Catalunya de Sant Joan Despí. El moderarà Josep Cuní i l'emetran simultàniament TV3 i Barcelona TV. A més, també es podrà sentir en directe a Catalunya Informació.

El tercer debat a cinc el farà RAC 1 divendres al matí, amb Jordi Basté com a moderador. El mateix dia, a la mateixa hora, s'emetran tres debats més conduïts per Jordi Basté, entre els alcaldables de Tarragona, Lleida i Girona, que hauran sigut gravats prèviament. RAC 1 els emetrà, cosa poc habitual, en desconnexió.

stats