TECNOLOGIA
Mèdia 20/08/2011

Enviar diverses fotos per mail des de l'iPhone

1 min
Enviar diverses fotos per mail des de l'iPhone

Quan es miren fotografies que estan emmagatzemades a la memòria de l'iPhone, un botó al cantó inferior esquerre desplega un menú que permet enviar la imatge en qüestió per correu electrònic o MMS, entre altres opcions. Des de la vista de les miniatures de l'àlbum, però, es poden enviar diverses fotos en un mateix mail. Només s'ha de prémer el botó que hi ha a la part superior dreta per accedir a la pantalla per seleccionar els elements. Un cop allà, n'hi ha prou amb anar tocant les que es vulguin incloure al mail, que queden senyalades. Si ens hem equivocat, tornar-la a tocar fa que deixi d'estar seleccionada. El botó Compartir desplega el menú per triar mail o MMS.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Auri Garcia Morera

Aplicació de seguretat per a la llar que monitoritza els nivells de soroll i el moviment, i que, quan detecta alguna cosa inusual, activa sorolls dissuasius i fa una trucada al número indicat.

Aquesta aplicació informa de les hores en què surt i en què s'amaga la lluna, dels cicles i dels eclipsis, de la posició zodiacal, de la posició de la lluna al cel i de les fases lunars, entre altres dades.

stats