Mèdia 22/03/2012

"Escàndol", a la portada de 'Marca'

La premsa esportiva es fa ressò del mal moment pel qual està passant el Madrid després de l'empat contra el Vila-real i amb un Barça que li retalla més punts cada jornada

Ara
2 min
marca

BarcelonaEl diari 'Marca' titula l'edició d'aquest dijous amb un titular curt i explícit: "Escàndol". Ho fa en referència a la mala jornada que el Reial Madrid va viure ahir al Madrigal, en la qual, en només cinc minuts, van veure com els feien el gol de l'empat i com l'equip es quedava amb només nou homes. La portada també explica que "la Lliga està encesa" perquè el Barça se situa "a sis punts".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des del punt de vista del diari, l'arbitre del matx, Paradas Romero, "es va acarnissar amb el Madrid amb 5 expulsions". Malgrat la defensa del joc dels blancs, el diari també detalla les paraules dels jugadors sobre la gespa. Cristiano Ronaldo va dir: "Només robar, només robar", i Pepe va insultar l'àrbitre i va considerar que la seva actuació havia estat "un atracament".

El diari 'As' també centra la primera pàgina en el partit del Madrid d'ahir i hi escriu: "Calent, calent!". El rotatiu afegeix que els blancs van fer "un mal partit" i que van acabar "trasbalsats per Paradas Romero", al qual Pepe va dir "fill de puta", segons recull l'acta. Sobre la foto, el diari no evita recordar que en la trobada d'ahir dimecres hi va haver "una errada de Casillas i quatre expulsats del Madrid".

El diari 'Sport' se centra en la retallada de punts progressiva del Barça cap al Madrid, però no oblida "el canguelo del Madrid" i escriu "un a un" a la portada. També recorda l'altra gran dada negativa de la trobada del Vila-real Madrid d'ahir: "Quatre expulsions: Mourinho, Rui Faria, Özil i Sergio Ramos".

'El 9 Esportiu' també se centra en "l'atac de pànic" que viu el Madrid. Sobre l'equip blanc, el diari assegura que "perd dos punts i els papers contra el Vila-real, on acaba amb quatre expulsats i amb el mal perdre habitual".

stats