RECULL DE PORTADES
Mèdia 14/04/2012

"Espanya amenaça de boicotejar la carn i la soja argentines", portada de 'El Mundo'

El rotatiu destaca que la Moncloa "està llesta per a qualsevol acció" per evitar que Buenos Aires nacionalitzi YPF

Ara
1 min
'El Mundo', 14 d'abril

BarcelonaEl conflicte diplomàtic per l'amenaça a l'Argentina de nacionalitzar YPF centra la majoria de portades d'aquest dissabte. 'El Mundo' destaca "Espanya amenaça de boicotejar la carn i la soja argentines" després de l'ofensiva de Madrid divendres i les dures declaracions tant de la vicepresidenta del govern com del ministre d'Exteriors espanyol. En aquest sentit, 'El País' emfatitza que "Espanya activa a la UE i als EUA per defensar-se de l'Argentina". 'La Vanguardia' aposta pel mateix i titula "Espanya implica a Europa en la defensa d'YPF".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La resta de rotatius es focalitzen en la figura de la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kirchner. 'El Periódico' destaca "Tots contra Kirchner", mentre que a 'La Razón' titula "El govern posa Kirchner al seu lloc" i l''ABC' "Espanya planta cara", on es veu a Sáez de Santamaría al costat de Kirchner tapant-se amb un ventall.

El debat sobre el pas de tramvia a Barcelona presenta dos models oposats diferents tant a la portada de 'El Periódico' com de 'El Punt Avui'. "Tiras vol que el tramvia passi per la Sagrada Família", titula el primer, mentre que el segon mitjà destaca també que el tramvia "connectarà per Provença" però a les planes interiors mostra que acabaria unint-se a través de Passeig de Sant Joan enlloc de Cartagena, que és com ho detalla 'El Periódico'.

stats