Mèdia 09/04/2012

"Espanya complirà costi el que costi", a la portada d''Abc'

Els diaris obren les edicions d'aquest dilluns amb l'ocupació turística de Setmana Santa i els ajustos pressupostaris de Rajoy i les seves conseqüències en els mercats

Ara
2 min
abc

Barcelona'ABC' obre amb "Espanya complirà costi el que costi". El diari assegura que fonts del govern espanyol afirmen que Rajoy "complirà el que va prometre encara que li costi el càrrec". A més, el rotatiu diu que l'executiu "tindrà dissenyada abans de l'estiu una reforma sanitària".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari 'El Mundo' obre l'edició d'aquest Dilluns de Pasqua amb una foto de la família reial i subratlla: "La família reial i dos menys". Destaca així que els ducs de Palma no han assistit a la tradicional missa de Pasqua, a la qual sí que ha assistit tota la resta de la família. Unes paraules del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, serveixen al diari per escriure el titular central: "S'ha de revisar, reequilibrar i ordenar l'Estat autonòmic".

'El Periodico' titula "Espanya se la juga en els mercats", i 'La Vanguardia' diu que "Rajoy farà servir una llei òmnibus per pactar i fer ajustos". A més, el diari de Godó assenyala que "Barcelona també es cultura", a l'hora que mostra una llarga cua de turistes al carrer Montcada que esperen els seu torn per entrar al museu Picasso. Al subtítol recorda que l'esquí "tanca una de les pitjors temporades dels últims 20 anys".

'El Punt Avui' obre amb "Setmana Santa aigualida", mentre que l'ARA opta per: "Mones més petites i més tradicionals".

'El País', per la seva banda, destaca que "El primer Aberri Eguna sense ETA dibuixa el nou front sobiranista". Destaca que "tots els grups de l'esquerra abertzale es manifesten plegats". A més, recorda que "El Suprem demana reforços per recuperar 4.000 milions de plets fiscals". En el terreny internacional, subratlla que "Damasc imposa obstacles insalvables al pla de pau de l'ONU".

'La Razón' assegura que "El PSOE gastava 81 milions en els sis organismes reguladors" i insisteix que ara el PP els unificarà. A la foto de portada ensenya la família reial i assenyala que ha assistit a la missa de Pasqua "sense els ducs de Palma".

Entre la premsa esportiva, destaquen les portades del diari 'Sport' i de 'Marca'. El primer celebra que el Barça és a "quatre punts!" del Madrid, que segueix en la seva "caiguda lliure". El segon recorda el 0-0 del Madrid contra el València i titula: "Set jornades d'infart".

stats