Mèdia 06/03/2011

Espartac Peran: "Miro 'Sálvame' i 'El diario', però poca estona"

1 min

Tinc un HTC de feina on rebo els correus i la majoria de trucades entre setmana, però el meu telèfon personal és un Nokia senzill amb les funcions més bàsiques, que és el que em defineix més bé. Rebre els mails al mòbil és un avenç brutal, però els meus passos són molt lents. Ara m'incorporaré al Whatsapp, perquè tinc alguns amics que estan cansats d'enviar-me els missatges pagant. I estic molt orgullós del meu iPod Touch. Està ple de cançons que m'hi ha posat un amic. Em faig molt el xulo quan passo el dit per la pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc molt poc tecnològic i no vull tenir ni Facebook ni Twitter. A l'últim sopar de feina hi havia alguns companys que no paraven de tuitejar per explicar què passava al sopar, però no s'adonaven que així deixaven de ser al sopar! I el Facebook no m'agrada gens, perquè m'he quedat amb aquella idea que és molt fàcil entrar-hi i molt difícil sortir-ne. És un lloc de xafardeig constant de la teva vida i està ple d'amics que mai ho arriben a ser del tot.

La tele la miro molt. Sóc fan indiscutible de TV3, però he de confessar que també miro Sálvame deluxe i El diario , per veure les animalades que arriben a dir i per entendre la gent que està connectada amb aquest tipus de programes. És una tele denunciable, però ric molt. Això sí, recomano no veure'ls més d'un quart d'hora. La ràdio, ara que sempre estic de ruta, l'escolto més que mai.

stats