ARA
Mèdia 17/06/2011

Especial 'ARA Mirades' amb el número 200 del diari, aquest dissabte

Tres fotògrafs del diari obren els seus arxius personals per oferir nou imatges comentades per ells mateixos per a l'aplicació gratuïta per a l'iPad. Una mostra més de l'aposta pel fotoperiodisme com a eina per explicar el que passa arreu

Xavier Bertral
1 min
'Llevantada'. Barcelona. / XAVIER BERTRAL

BarcelonaUna de les característiques de l'ARA, des del seu naixement ara fa 200 dies, ha estat una clara aposta pel fotoperiodisme. La publicació diària de la secció Mirades (Sóc la millor foto), i la seva aplicació per a iPad –totalment gratuïta i lliure per a tots els lectors que vulguin instal·lar-se-la al seu iPad– són l'exponent més clar del paper que el diari dóna al fotoperiodisme.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest dissabte, els editors gràfics del diari, volen participar en la celebració del número 200 del l'ARA compartint amb els usuaris de l'aplicació Ara Mirades una sèrie de fotografies comentades directament i personalment pels autors.

Es tracta de nou imatges procedents dels arxius personals de Francesc Melcion, Xavier Bertral i Pere Tordera, fotògrafs de l'ARA. Trobareu la sèrie completa aquest dissabte a l'aplicació per a l'iPad, però aquí i ara ja en teniu un tastet.

Són unes imatges eclèctiques. S'hi poden veure des de dues senyores caminant pel centre de Barcelona fins a una noia al Pakistan.

Diferents tipus de imatges, diferents estils de periodisme. Una mateixa convicció personal, segons la qual el fotoperiodisme de qualitat és una eina insubstituïble per explicar el que passa al món.

stats