Mèdia 21/03/2011

Esteve Calzada: "Tinc BlackBerry, iPhone i iPad"

1 min
Esteve Calzada és representant de futbolistes.

Tinc dos telèfons mòbils. Tots dos són smart phones , però un és una Blackberry i l'altre un iPhone. Penso que cada un va millor per a algunes coses. Per exemple, l'iPhone és molt pràctic a l'hora de navegar per internet, però en canvi el Blackberry Messenger és molt útil per comunicar-se. Jo, per exemple, el faig servir molt per parlar amb els jugadors que represento, tot i que últimament estic començant a fer servir l'Skype a través de l'iPhone, que em permet parlar directament amb l'altra punta del món d'una manera molt barata. Altres aplicacions que faig servir són el WatsApp i, òbviament, el correu electrònic. En general els faig servir molt, els telèfons. Crec que són addictius. Això sí: en general l'ús que en faig és professional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc actiu tant al Facebook com al Twitter, tot i que els usos que en faig són força diferents. El Facebook l'utilitzo sobretot a nivell personal, i només accepto els amics de veritat. Al Twitter, en canvi, tinc força seguidors, i parlo sobretot de temes relacionats amb el futbol.

No es pot dir que miri gaire la televisió. Bàsicament, segueixo els programes de futbol. Cada cop més, la miro a través de l'iPad o bé de la PlayStation, que em permeten veure els programes a la carta. En canvi, sóc bastant d'escoltar la ràdio, sobretot al matí, quan segueixo els informatius, i a la nit, quan estic pendent dels programes d'esports. Al cotxe, en canvi, acostumo a escoltar música.

stats