EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 05/06/2011

Eudard Boet: "Tinc Facebook i Twitter, però no els faig servir"

1 min
El periodista Eduard Boet actualment dirigeix el màster de TV3.

Ara fa uns tres anys que vaig comprar-me una Blackberry. La necessitava bàsicament per l'agenda de contactes, pel calendari i per poder enviar i rebre correus electrònics en qualsevol moment. I, efectivament, aquestes són les aplicacions que més faig servir. No truco gaire, ni tampoc rebo gaires trucades. De missatges de text sí que n'envio bastants, però faig servir molt més el correu electrònic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook i Twitter, però la veritat és que gairebé no els faig servir. Com a màxim, una mica el Twitter de tant en tant, però no gaire, perquè no tinc temps per dedicar-m'hi. I en qualsevol cas, piulo ben poques vegades: l'utilitzo, més que res, per xafardejar i veure què diu l'altra gent.

Miro força la televisió, però ho faig sobretot per deformació professional i acadèmica. En estones de lleure no la faig servir gaire. No hi ha cap programa del qual em pugui considerar dependent. En tot cas, si depenc d'alguna cosa és dels serveis de televisió a la carta: hi recorro sovint per veure algun programa que em pugui interessar. La ràdio, en canvi, l'escolto bastant, sobretot al matí quan em llevo, al cotxe i també, per hàbits de feina, a la nit. Això ha fet que m'enganxés a la repetició de matinada d'alguns programes. Escullo l'emissora en funció del que em pugui interessar en aquell moment: vaig alternant, però sempre és ràdio en català.

stats