Entrevista
Mèdia 20/05/2012

Eugeni Sallent: "Despolititzar al màxim TV3 és un dels meus objectius"

El nou director de Televisió de Catalunya lloa la feina de Mònica Terribas i assegura, en una entrevista de Carles Capdevila, que espera que la seva antecessora faci un programa en la nova etapa

Ara
1 min

BarcelonaEugeni Sallent assumeix la direcció de TV3 amb l'objectiu de mantenir el lideratge en un context de retallades. En una entrevista de Carles Capdevila, explica que un dels seus objectius és "despolititzar al màxim TV3". Sallent, procedent del grup Godó on ha estat director de RAC1 des de la seva creació, opina també sobre la competència entre la pública catalana i 8TV: "Em preocupa més que Antena3 o Telecinco ens esgarrapin audiència que no pas que una iniciativa privada catalana funcioni".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou màxim responsable de TV3 ha lloat la feina de la seva predecessora, Mònica Terribas, i ha expressat el seu desig que la periodista faci un programa a TV3. La possibilitat de tancar algun dels canals de l'oferta televisiva i el fantasma de l'ERO que plana des de fa mesos sobre TV3 són algunes de les altres qüestions a les quals s'ha referit.

Podeu llegir el text complet de l'entrevista a l'Ara Premium.

stats