Mèdia 02/05/2012

Eugeni Sallent pren possessió avui com a nou director de TV3

1 min

Eugeni Sallent es convertirà avui formalment en el nou director de Televisió de Catalunya. Després que el consell de govern de la CCMA aprovés el seu nomenament dimecres passat -amb quatre vots a favor i dues abstencions-, Sallent prendrà possessió avui formalment del càrrec, en substitució de Mònica Terribas, que ha dirigit TV3 des del 2008.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou director encara no ha donat cap detall sobre el seu projecte per a la televisió pública, ja que, tal com va dir la setmana passada en una entrevista a El món a RAC1 -que li va servir per acomiadar-se de l'emissora que havia dirigit des del seu naixement, l'any 2000-, a qui primer vol explicar les seves intencions és als treballadors de la cadena, "per respecte". En qualsevol cas, Sallent va assegurar que assumeix el càrrec "convençut", amb "il·lusió i responsabilitat", i va afegir que creu que pot "aportar coses" a TV3.

En resposta a les crítiques que ha rebut pel fet d'arribar a la televisió pública des d'una emissora privada, el nou director de TV3 va mostrar-se "satisfet i orgullós" del seu pas pel Grupo Godó, però va negar qualsevol segona lectura al seu nomenament i va afegir: "Espero que se'm jutgi pel que faré a partir d'ara".

Sallent va abandonar la direcció de Radiocat XXI -l'empresa que gestiona RAC1 i RAC105- divendres. El mateix dia, Eduard Pujol va rellevar-lo com a director de RAC1, i Joan Guilarte va assumir la direcció de RAC105.

stats