Mèdia 13/11/2011

Els millors acudits d'Eugenio, amb l'ARA

L'ARA posa a l'abast dels seus lectors el cap de setmana que ve un CD amb el millor d'Eugenio. És el segon lliurament de la col·lecció d'humor català, que també inclou discos de La Trinca i Capri

Ara
1 min
Una selecció del millor de l'humorista El CD inclou una actuació d'Eugenio al Teatre Llantiol, segons ell "el cafè-teatre més important de la Riera", i més de 60 acudits, entre els quals alguns clàssics com "No sé decir Federico".

BarcelonaPosat seriós, indumentària rigorosament negra i acudits sarcàstics i sofisticats. Deu anys després de la seva mort, l'ARA oferirà un CD amb el millor d'Eugenio als seus lectors el cap de setmana que ve. Per només 9,95 euros, dissabte i diumenge -19 i 20 de novembre- es podrà adquirir, juntament amb el diari, un recopilatori amb els acudits més destacats de l'humorista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Es tracta del segon lliurament de la col·lecció amb el millor de l'humor català, que el diari posa a l'abast dels seus lectors durant quatre caps de setmana. Després d'Eugenio, el 26 i 27 de novembre serà el torn de Joan Capri, amb un disc compacte amb una selecció dels seus monòlegs més memorables. En seran onze, entre els quals hi ha El pobre González, El pis i l'estalvi i L'inventor.

El primer cap de setmana de desembre -dies 3 i 4- juntament amb el diari es podrà adquirir el segon CD de La Trinca, que posa punt final a una col·lecció que va arrencar ahir i segueix avui amb un primer disc del trio format per Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual. Cadascun d'aquests discos es poden aconseguir, tant dissabte com diumenge, per només 9,95 euros amb l'ARA.

stats