Mèdia 06/08/2011

'Europa s'enfonsa... i Merkel de passeig', a l''Abc'

Tots els diaris obren la portada amb notícies sobre la sacsejada dels mercats en ple estiu, i el diari madrileny tria mostrar la cancellera alemanya de vacances amb el seu marit als Alps

Redacció
1 min
portada ABC 6 agost

BarcelonaLa cancellera Alemanya, Angela Merkel, de bracet amb el seu marit en un passeig per la muntanya als Alps, la foto oficial de vacances, obre la portada del diari Abc, que critica la governant en l'edició impresa, amb el titular "Europa s'enfonsa... i Merkel de passeig".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tots els diaris aborden, un dia més, la crisi del deute, però ho fan de maneres molt diferents. La Vanguardia titula "Els mercats es relaxen tot i la divisió Europea"; El Periódico, "Itàlia, a la diana"; El Mundo, "Rubalcaba insta Zapatero a no rectificar davant dels mercats"; Público, "El BCE compra deute per frenar l'especulació"; La Razón, "Europa dóna suport a Espanya"; El País, "Berlusconi accelera els ajustos obligat per Europa i els mercats". També l'ARA obre amb el mateix tema: "Els mercats afluixen". El Punt Avui opta per un altre titular: "L'Estat reclama 576 milions als municipis".

El serial sobre Cesc, rei dels esportius

Els diaris esportius tornen a centrar les portades en l'afer del fitxatge encara sense resoldre de Cesc. Mundo deportivo titula "Cesc hi posa un milió més"; l'Sport, "Guerra a l'Arsenal". Marca, apunta cap a les negociacions de Sandro Rosell amb Neymar i diu: "Flirteig amb el Barça".

stats