Mèdia 10/07/2012

Èxit de l'Ara Docs, amb més de 30 documentals rebuts en menys d'una setmana

Es poden seguir enviant fins al setembre. El diari vol donar suport a les produccions que realitzen entitats i particulars

Ara
2 min
Pàgina web de l'ARA Docs

BarcelonaL'Ara Docs ha engegat amb èxit la seva missió de ser una finestra oberta als documentals amb accent social. En menys d'una setmana, l'Ara.cat ha rebut més de 30 vídeos sobre temàtiques molt variades. La majoria de creacions versen sobre salut, superació personal, història política, situació econòmica actual... Tot i això, el ventall està obert a propostes de tot tipus. Els documentals rebuts han estat enviats per associacions sense ànim de lucre, per estudiants i per professionals del sector audiovisual i periodístic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la pàgina web de l'Ara Docs hi ha una selecció de les peces rebudes, que es poden veure de forma gratuïta.

Què és Ara Docs?

L'objectiu d'aquesta nova secció és doble. D'una banda, oferir als lectors un espai en obert on puguin trobar documentals de qualitat, sempre disponibles en línia. De l'altra, obrir un espai a les entitats que treballen pel país perquè puguin donar a conèixer la seva activitat o bé perquè els creadors tinguin una plataforma des de la qual mostrar al públic la seva feina.

La vitalitat del documental a Catalunya és notable, amb més d'una quarantena de productores associades a l'entitat Pro-Docs. Les sales de cinema acullen amb regularitat estrenes d'aquest format i, a la televisió, espais com 'Sense ficció' han obtingut resultats bons d'audiència amb peces com 'El Bulli: l'últim vals', 'Generació D' o 'Això no funciona, o potser sí?'

Com participar?

Aquells particulars o institucions que vulguin fer arribar la seva proposta la poden enviar a través de docs.ara.cat/aportar. L'ARA seleccionarà els millors treballs. Es valorarà l'excel·lència, la sensibilitat social, la recuperació de la memòria i l'esperit de superació.

stats