INICIATIVA INÈDITA A LA PREMSA EN CATALÀ
Mèdia 21/11/2011

Èxit de l'edició conjunta de l'ARA i el 'dBalears' a les Illes

Ara
1 min
Èxit de l'edició conjunta de l'ARA i el 'dBalears' a les Illes

BARCELONAEl diari esgotat en molts punts de venda ha estat el millor baròmetre de l'estrena, ahir, de l'edició conjunta a les Illes de l'ARA i el dBalears. Els lectors balears tenen a l'abast des d'ahir dos diaris al preu d'un. El dBalears incorpora tota la informació en clau local, mentre que s'hi encarta l'ARA amb tota la informació nacional i internacional. Es tracta del primer projecte entre un mitjà de l'arxipèlag i un del Principat per impulsar una edició conjunta. El diari resultant, de 64 pàgines, incorpora, a més, els suplements de totes dues capçaleres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquesta edició conjunta, l'ARA millora en gran mesura la seva distribució a les illes Balears, mentre que el dBalears deixa de recolzar-se en notícies d'agència per a la seva informació no local.

Miquel Serra, director del dBalears, valorava positivament l'arrencada: "Els comentaris que rebem són molt positius. El disseny modern i a tot color de tots dos diaris ajuda a la correcta integració del producte. Els continguts informatius d'aquest diumenge guardaven també molta sintonia, i facilitaven el recorregut per l'actualitat".

L'edició conjunta a les Balears forma part de l'expansió de l'ARA empresa pel seu primer aniversari (que se celebrarà diumenge 27). El següent pas per reforçar la presència a tot el mercat en català serà distribuir l'edició en paper al País Valencià, en una iniciativa que es posarà en marxa a partir del mes de febrer.

stats