EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 13/05/2011

Fel Faixedas: "El meu fill de 2 anys fa servir l'iPad més que jo"

1 min
L'actor Fel Faixedas presenta Temps al temps a la XTVL.

Tinc un Nokia que vaig comprar fa 5 o 6 anys, però no recordo quin model és. Té càmera i alguna cosa més, però no ho faig anar. Només l'utilitzo per trucar i escriure missatges. M'agradaria tenir un telèfon que em permetés connectar-me a internet, sobretot perquè trobo a faltar la possibilitat de tenir el correu sempre a mà, però em conec i sé que em passaria el dia enganxat a Twitter i Facebook, i no m'ho puc permetre: tinc un fill i estic a punt de tenir-ne un altre i, per tant, he d'estar concentrat en altres coses!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Twitter i Facebook de la companyia de teatre i bàsicament els fem servir per informar de bolos i parlar del Barça, perquè tothom hi posa comentaris. Però no sóc d'explicar res de la vida personal. La meva dona em va regalar un iPad, i em va molt bé per anar consultant el Twitter. Hi llegeixes moltes bestieses, però en cinc minuts t'informes de tot. També em serveix com una mena de teleprompter per assajar els guions. Però hi juga més el meu fill que jo: és una passada la quantitat de jocs que hi ha! L'hi hem d'amagar, perquè només té dos anys però aviat me n'ensenyarà ell a mi!

Miro poc la televisió: esports i programes com el Crackòvia i el Polònia , i a la nit quan arribo a casa em poso el 3/24 per informar-me ràpidament. També em baixo coses per internet, però més aviat per analitzar-les des del punt de vista professional.

stats