TELEVISIÓ
Mèdia 22/10/2011

Una Festa dels Súpers "sense por" en el vintè aniversari del Club

Els més petits tenen una cita aquest cap de setmana a la Festa dels Súpers, a l'Anella Olímpica de Montjuïc, que acollirà concerts i espectacles. Amb el lema "Uh! Oh! No tinc por!" el club compleix vint anys.

Natalia Araguás
3 min

Barcelona.Al crit d'"Uh! Oh! No tinc por!" els súpers -seguidors del Super3, de TV3- celebren un cop més la seva festa anual a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc aquest cap de setmana, amb més de dues-centes activitats de tota mena programades. L'edició d'enguany és especial, ja que coincideix amb el vintè aniversari del Club Super3, tot un fenomen televisiu que ha aconseguit "una proximitat i una implantació al territori increïble", en paraules del seu director, Dani López. "Ha estat un èxit aclaparador", elogia sense embuts: "Vam passar de ser un programa contenidor a convertir-nos en tot un canal, hem evolucionat en el temaonlinei hem superat el milió cent-mil de carnets editats", avalua.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Enguany, la Festa dels Súpers -que arriba a les quinze edicions- convida els seus participants a vèncer la invasió fantasma desencadenada pel senyor Pla, el dolent, que vol espantar la família súper. La Lila, un dels personatges, descobrirà com fer-la desaparèixer i convidarà tots els nens i nenes de la festa a plantar cara als mals esperits i cridar ben fort: "Uh! Oh! No tinc por!"

Tot i que el volum d'assistència "no és l'element que més preocupa", segons Dani López, l'any passat l'esdeveniment va concentrar 380.000 participants. Entre les activitats programades per als més petits de casa aquest 2011 destaca una supergimcana. Per superar-la, els participants hauran de passar cinc proves, distribuïdes pels diferents espais de la festa. Cantar i ballar, fer punteria amb pilotes i dibuixar són només algunes de les tasques en què hauran de demostrar la seva destresa.

Immersió al món súper

La festa comença avui a les deu del matí amb espectacles d'animació infantil i molts concerts, que s'aniran succeint sense interrupció fins a les set de la tarda. La família Super3, els presentadors dels programes i els protagonistes dels dibuixos animats protagonitzaran l'espectacle finalUh! Oh! No tinc por! dissabte a les 16.30 h i diumenge a les 12 h, amb la retransmissió en directe per TV3 i el canal Super3. De fet, tots els membres de l'univers súper tindran contacte directe amb els nens que prenguin part a la festa. Al passadís dels dibuixos animats, per exemple, els assistents podran fer-se fotos amb els seus personatges preferits, com el Doraemon, les tres bessones, el Tom i el Jerry i el Pingu.

Música i cultura catalana

Les actuacions musicals inclouran el grup Teràpia de Shock, la Sant Andreu Jazz Band, la cantant Gisela i la banda infantil de rock Atomic Boy Blues. Espectacles de màgia (a càrrec de la Compañía Abbozzi), acrobàcies de bicitrial -amb Dani Comas, Cèsar Cañas, Gemma i Mireia Arbant, i Bernat i Marc Seubat-, gossos d'atura i cultura tradicional també formen part de l'oferta. En aquest últim capítol hi actuaran els Castellers de la Vila de Gràcia i hi haurà un correfoc infantil i les cercaviles de les colles de geganters i bastoners, entre d'altres. La festa es tancarà amb els Tabalers del Poble Sec i els Tambors d'Olot.

Catalunya Ràdio tampoc es vol perdre la fita i instal·larà un camió com a estudi mòbil des d'on realitzarà programes en directe i activitats per a nens. Entre les quals destaquen contacontes i titellaires. Avui, per exemple, Jordi Selles i Albert Murillo emetran en directe el programaGeneració digital des de l'estudi mòbil. El canal Super3 oferirà cobertura en directe durant els dos dies, així com la web del Club durant tot el cap de setmana.

stats