EFEMÈRIDE TELEVISIVA
Mèdia 20/02/2012

'Flo' s'autohomenatja pels seus 15 anys a la televisió

Andreu Buenafuente, Pablo Motos i Patricia Conde són alguns dels convidats que aquesta setmana passaran pel plató d'Otra movida. El programa celebra els 15 anys de vida televisiva del presentador.

A.c.r.
2 min
'Flo' s'autohomenatja pels seus 15 anys a la televisió

BARCELONA.Per a un programa de televisió, mantenir-se 15 anys consecutius en antena és tota una fita. Que ho aconsegueixi un presentador, encadenant diversos programes en canals diferents, té un mèrit més relatiu, però Florentino Fernández no vol deixar passar l'ocasió de celebrar que compleix tres lustres posant-se davant de la càmera.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El 1996 Fernández era un vigilant de seguretat amb molt sentit de l'humor. Tant, que alguns amics el van convèncer perquè participés en el càsting que organitzava un programa que acabava d'estrenar-se a Telecinco, Esta noche cruzamos el Mississippi . El càsting va anar bé, Pepe Navarro el va fitxar com a col·laborador i a principis del 1997 Flo va començar una carrera com a actor i posteriorment presentador d'espais d'humor -el primer i més emblemàtic, El informal , que va copresentar amb Javier Capitán a Telecinco entre el 1998 i el 2002- que continua fins avui, amb la conducció d'Otra movida a Neox.

Durant tota aquesta setmana, el programa es convertirà en una festa d'homenatge als 15 anys de carrera televisiva del presentador, que rebrà les visites de moltes de les persones que han treballat amb ell al llarg d'aquest temps i de les cares més conegudes d'Antena 3. Andreu Buenafuente -que fa poc ha fitxat per la cadena-, Carlos Sobera, Pablo Motos, Josema Yuste, Paula Vázquez, Patricia Conde, Joaquín Reyes i El Gran Wyoming seran només alguns dels més de 20 convidats que des d'avui i fins divendres passaran pel plató d' Otra movida . A més, la reportera Cristina Pedroche, a la seva secció Me cambio de curro , es posarà a la pell d'un vigilant de seguretat -en referència a la feina que Flo desenvolupava abans de fer el salt a la televisió-, i visitarà també Sacedón, el poble de Guadalajara on va néixer el presentador.

Per posar el punt final a la festa, divendres el programa ha organitzat una xocolatada, a la qual estan convidats tots els espectadors que s'acostin fins al plató durant l'horari d'emissió (de 16.00 a 17.30). A més, aquell dia el presentador recuperarà el primer personatge que va interpretar a la televisió, Krispín Klander, un ésser extravagant que va marcar una època però que fa més de 10 anys que havia quedat oblidat.

Un format d'èxit

L'arribada de Florentino Fernández a Neox, el 8 d'agost, va ser un fenomen. Després d'un any presentant Tonterías las justas a les sobretaules de Cuatro, l'acord entre Antena 3 i la productora 7 y Acción per traslladar de cadena El hormiguero va arrossegar també l'equip de Flo . L'estrena, que va reunir 758.000 espectadors, va ser el millor debut d'un programa en un canal temàtic. Des de llavors, l'espai manté una mitjana de 440.000 espectadors i un 3,5% de quota, i ha contribuït a consolidar Neox com la cadena temàtica més vista a l'Estat.

stats