TELEVISIÓ DE PAGAMENT
Mèdia 23/05/2011

Fox importa dotze noves sèries

Dotze sèries produïdes als Estats Units per la Fox, entre les quals èxits com Raising Hope o The killing , arribaran a l'Estat durant els propers mesos. Es podran veure, pagant, a Fox o Fox Crime.

Albert Castellví Roca
2 min
01. Joel Kinnaman i Mireille Enos a The killing . 02. Lucas Neff interpreta el jove pare de Hope.

Barcelona.Fox España ha anunciat l'arribada a l'Estat d'una dotzena de sèries produïdes pel mateix grup als EUA i que s'emetran pels canals de pagament Fox o Fox Crime. La majoria s'estrenaran a la tardor, però una de les més destacades, Raising Hope -que aquí s'anomenarà simplement Hope -, farà el debut el 7 de juliol. Es tracta d'una comèdia estrenada el mes de setembre i que va tancar la primera temporada, de 22 capítols de 20 minuts, la setmana passada, amb una mitjana d'audiència que ha superat els 6 milions d'espectadors i que ha garantit la renovació de la producció, com a mínim, per a una temporada més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Hope és una nena de sis mesos, fruit d'una única relació sexual entre el seu pare, un jove de 23 anys, i la seva mare, condemnada a mort per haver assassinat els seus nòvios anteriors. El jove, sense cap mena de coneixements sobre com educar una criatura, que només va saber que seria pare un mes abans del part, intenta afrontar com pot la situació, amb el suport dels seus pares -que també van ser-ho força prematurament- i la seva besàvia -els avis fa anys que van abandonar la família-, que tot i tenir brots d'Alzheimer és la més lúcida de tots.

Una altra de les estrenes sonades de la Fox, en aquest cas ja de cara a la tardor, serà The killing , adaptació d'una sèrie danesa que la crítica defineix, diu la cadena, com "una de les produccions més interessants del 2011, encaminada a convertir-se en una sèrie de culte per a tots els amants de la ficció".

El punt d'inici d'aquesta història és l'assassinat d'una jove. A partir d'aquí, cada capítol resumeix un dia de la investigació del cas, però ho fa d'una manera diferent de l'habitual, ja que no segueix únicament el punt de vista de la investigadora, sinó també el de la família de la víctima i el dels sospitosos. Tot plegat dibuixa un panorama contradictori que descol·loca contínuament l'espectador. Des de l'estrena nord-americana, el 3 d'abril, s'han emès ja vuit dels tretze capítols d'una hora de què consta la primera temporada.

Policies, vampirs i boxejadors

La investigació policial, però, no només serà protagonista a The killing . De fet, és la temàtica més habitual en el pack de sèries que arribaran a l'Estat, a través de la Fox, en els propers mesos. The glades , The Chicago code i la comèdia The good guys també tenen com a protagonistes agents de la llei, mentre que a Breakout kings els protagonistes són un grup de delinqüents que reben una oferta: si col·laboren amb les forces de l'ordre, se'ls reduirà la pena per cada fugitiu que ajudin a enxampar.

Dues propostes més seran Lights out , que s'endinsa en el món de la boxa, i The gates , protagonitzada per diversos éssers sobrenaturals, des de vampirs fins a bruixes o homes llop. Per últim, l'oferta de Fox a l'Estat inclourà tres sitcoms -Traffic light , Friends with benefits i The league - i la sèrie d'animació Bob's burgers , sobre els propietaris d'un restaurant de menjar ràpid.

stats