SÈRIES INTERNACIONALS
Mèdia 14/05/2012

Fox renova 'Padre de familia' i 'Touch'

Les cadenes dels EUA es vesteixen de gala aquesta setmana per als Upfront 2012, en què desvelaran les sèries per a la pròxima temporada. La Fox manté l'aposta per Padre de familia, Touch i American dad.

Natalia Araguás
2 min
A Touch, que tindrà segona temporada a la Fox, Kiefer Sutherland és el pare d'un nen que pot predir el futur basant-se en càlculs numèrics.

BARCELONALa Fox i la NBC inauguraran avui els Upfronts 2012, que tenen lloc a Nova York durant aquesta setmana. Es tracta d'un esdeveniment anual en què les principals cadenes nord-americanes desvelen com es configurarà la seva graella per a la pròxima temporada en l'apartat d'entreteniment televisiu. Una tirallonga de renovacions, noves apostes i sèries que no han quallat i que, en conseqüència, cauran de la graella. La CW clou dijous aquesta trobada sectorial en què convergeixen executius televisius, anunciants, crítics i periodistes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Fox continuarà apostant per dues exitoses sèries d'animació, Padre de familia i American dad , que seguiran ocupant les nits dels diumenges. També ha decidit salvar Touch , el retorn de Kiefer Sutherland a la petita pantalla després de l'aclamada 24 , que tindrà una segona temporada. Entre les cancel·lacions més sonades hi ha Alcatraz . Produïda per J.J. Abrams, el creador de Perdidos , no va tenir l'èxit que s'esperava des del seu debut als EUA el 16 de gener. El primer episodi va registrar una audiència de 9,96 milions d'espectadors, que va anant desinflant-se fins a acabar la temporada el 26 de març amb 4,7 milions de televidents. També caurà de la graella de la Fox la ja anunciada Terranova i The Finder , l' spin-off de Bones . Aquesta última sí que continuarà, així com Fringe , Glee i Los Simpson , entre d'altres. Entre les novetats, destaca The Following , un thriller protagonitzat per Kevin Bacon i James Purefoy, i The mob doctor , un drama mèdic sobre una doctora de Chicago. També Ben&Kate -una mare soltera recorre al seu desastrós germà perquè l'ajudi- i les comèdies de Goodwin games i It's messy .

Entre les cancel·lacions destaca A gifted man , ja confirmat per la CBS. La cadena renova la confiança a les ja clàssiques The good wife i El mentalista i es presenta als Upfronts amb set noves propostes que augmenten la dosis de telerealitat a la seva graella. En aquest sentit, destaquen Friend me , sobre una colla d'amics d'uns vint anys que es traslladen des de la seva ciutat natal de Bloomington (Indiana) a Los Angeles, i The job , en què cinc concursants lluitaran per aconseguir la seva feina ideal en una de les empreses més prestigioses dels Estats Units.

Tampoc no tindrà continuïtat Ringer , el drama de la CW protagonitzat per Sarah Michelle Gellar. La cadena continuarà apostant en canvi per Gossip girl , que a l'Estat emeten Cuatro i Cosmopolitan TV, i per Crónicas vampíricas , que pot veure's des del gener del 2010 al canal TNT.

Pel que fa a ABC, manté una línia de continuïtat i seguiran una gran part de les seves ficcions, entre elles Anatomía de Grey i Once upon a time , la sèrie que revisita els contes clàssics i protagonitza Jennifer Morrison, que va popularitzar-se com la doctora Allison Cameron de House .

Finalment, de la futura graella de l'NBC cal destacar l'encàrrec de Revolution a J.J. Abrams, que recrearà un món apocalíptic marcat per la falta d'energia. També The new normal , ideada per Ryan Murphy ( American horror story ). La sèrie se centra en una parella gai que recorre a una tercera persona per tal de poder tenir un fill.

stats