EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 29/03/2011

Francesc Escribano: "Tinc una tele HD que no acaba de ser HD"

1 min
Escribano, exdirector de TV3, dirigeix la productora Minoria Absoluta.

Tinc un Nokia de l'estil Blackberry, que té internet i mail i de tot. La veritat és que estic més penjat del mòbil del que m'agradaria. El faig servir bastant, i cada dia he de carregar la bateria. Moltes trucades, bastants SMS, correus electrònics... Faig tot el que es pot fer amb el mòbil. Bé, tot menys tuitejar. Hi estic registrat des de fa mesos, per evitar que em prenguin el nom, però encara no he començat. Ho faré, perquè el Twitter em sembla molt interessant, però no el faré servir des del mòbil. Només m'hi faltaria tenir Twitter, al mòbil!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc el record de la primera vegada que vaig parlar pel mòbil, l'any 86. Estàvem fent un reportatge per al 30 minuts sobre els efectes de la radiació, a Suècia, i vam llogar un mòbil enorme que semblava una motxilla. Vaig trucar al Joan Salvat, de TV3, i li vaig dir: "Estic parlant des d'un cotxe en moviment". Durant l'època de director de TV3, vaig agafar el costum de tenir el mòbil en silenci, perquè treia fum i el so del telèfon em posava histèric. És un costum que encara conservo.

La ràdio l'escolto bastant. Sobretot al cotxe. A més, com que visc a Vilanova, en el trajecte cap a Barcelona tinc temps de sentir molta ràdio. I lògicament, sóc un malalt de la tele. M'interessa tot el que hi fan, i si no tinc temps, m'ho descarrego. Per exemple, segueixo molt les sèries americanes. La tele del menjador és normal, de 34 polzades. En teoria era una tele HD, però ara no puc veure l'HD.

stats