EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 19/05/2011

Frederic Vincent: "Combino mòbil prehistòric amb iPad"

1 min
Frederic Vincent presenta 'L'hora L', de la cadena SER.

Tinc un Nokia d'aquests una mica antics, que deu tenir tres anyets, com a mínim. Me l'he de canviar aviat perquè se m'apaga sol, però de moment tira, i ja em serveix per trucar i enviar missatges. Quan me'l canviï, suposo que me'n buscaré un d'aquests més avançats, tot i que ara vaig amb iPad, també. Combino el mòbil prehistòric amb un iPad que em van regalar, i que faig servir per mirar el mail, mirar els mitjans digitals, descarregar el diari... És molt útil, però és un vici.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc més d'enviar missatges que de fer trucades, amb el mòbil. En un dia normal, faig un parell o tres de trucades, i no gaire llargues. M'agrada resoldre-ho ràpid, tot i que no sempre és possible. Abans era molt més de fer trucades molt llargues, però cada cop menys. De missatges, n'envio cinc o sis al dia.

Els dies de cada dia llegeixo la premsa impresa a la feina, i els caps de setmana me la baixo a través de l'iPad, o em miro les actualitzacions de les edicions digitals. Sóc molt de la ràdio, per deformació professional, i encara que no vulgui hi estic permanentment enganxat. Sobretot, a la SER. A la tele, més que res, miro el 3/24. Abans mirava els informatius del migdia i del vespre, però ara només miro el 3/24. També sóc molt de sèries, tot i que en DVD o descarregades d'internet. Sóc poc pacient, i m'agrada més mirar les coses quan jo puc, en comptes de mirar la tele a una hora concreta.

stats