NOVETATS A LA GRAELLA
Mèdia 14/09/2011

Fuentes estrenarà el xou de famosos que imiten cantants a l'octubre

Manel Fuentes compaginarà aquesta temporada la seva tasca al capdavant d' El Matí de Catalunya Ràdio amb la presentació d'un concurs de cant amb famosos, que emetrà a l'octubre Antena 3.

àlex Gutiérrez M.
2 min
La noche... con Fuentes y cía , Crónicas marcianas , Caiga quien caiga i Malas compañías són alguns dels programes de la televisió espanyola en què ha participat Fuentes.

Barcelona.Antena 3 ha confirmat que Manel Fuentes serà el presentador del seu nou talent show . El programa es dirà Tu cara me suena i comptarà amb vuit famosos que s'enfrontaran a un jurat per tal de guanyar la gala setmanal. El premi sera "una quantitat important en metàl·lic", segons fonts de la cadena, però cada concursant el donarà a una ONG. La productora de l'espai, Gestmusic, ja enregistra des d'aquesta setmana els programes, amb vista a estrenar-los aquest mes d'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La llista de famosos que lluitaran per demostrar les seves habilitats musicals és variada. Hi ha quatre homes i quatre dones i només alguns són cantants. Es tracta de Carolina Ferre (que havia sonat com a presentadora), Julio José Iglesias (fill de Julio Iglesias i Isabel Preysler), Sylvia Pantoja, Francisco, Toñi Salazar (Azucar Moreno), Angy Fernández ( Física o química ), l'actor Santiago Segura i el còmic Josema Yuste, membre del duet Martes y Trece.

A banda de cantar, els participants es caracteritzaran com el famós a qui pretenen imitar i en copiaran també l'estil interpretatiu. Els responsables del programa han avançat que l'humor serà important en el xou, però que no serà un espai paròdic i es buscarà més la imitació que la caricatura.

El jurat encarregat d'avaluar els intents dels aspirants estarà presidit per Mònica Naranjo i comptarà també amb l'humorista Carlos Latre i els actors Carolina Cerezuela i Àngel Llàcer.

La temporada televisiva d'enguany tindrà un fort accent musical, ja que aviat començarà una nova edició de Tú sí que vales a Telecinco. Cuatro, per part seva, prepara la versió espanyola de The Voice , amb Jesús Vázquez.

Fuentes ja ho va intentar el 2009

No és la primera vegada que Manel Fuentes intenta compatibilitzar la seva tasca com a presentador d' El Matí de Catalunya Ràdio amb algun projecte a la televisió espanyola. El periodista havia rebut l'oferta de conduir Pánico en el plató , també a Antena 3, però l'enrenou que es va generar aleshores, propulsat pel comitè d'empresa de llavors, va fer-lo renunciar. "Aquesta temporada no faré tele. Sempre he mantingut que la meva prioritat era E l matí de Catalunya Ràdio i que no faria res que el pogués malmetre. Per tant, ara no donarem peu a ningú que el vulgui posar sota sospita", declarava a l' Avui l'any 2009 per tal de tancar la polèmica.

La notícia del fitxatge de Fuentes per Antena 3 arriba pocs dies després de la seva polèmica entrevista radiofònica a l'economista Vicenç Navarro. Ahir, a El Periódico , el periodista signava un article d'opinió en què dialogaven dos personatges identificats només com a "López" i "el cap" però que funcionava també si s'extrapolava al seu cas. L'article suggeria que havia considerat dimitir en favor "d'una altra feina que permeti l'evasió i el bon rotllo". "Foti's. I si vol, compagini", deia el personatge del cap en la seva última intervenció.

stats