Tecnologia
Mèdia 29/06/2011

Barcelona acull des d'avui la fira del videojoc

Gamelab celebra la setena edició del certamen i s'estrena a la capital catalana. La fira, de projecció internacional, serveix de punt de trobada tant per als professionals del sector com per al públic afeccionat a l’oci electrònic

Redacció
1 min

BarcelonaLa fira del videojoc arranca avui en un escenari nou. Barcelona acull la setena edició del certamen internacional, que es postula com el punt de trobada tant per als professionals del sector com per al públic afeccionat a l’oci electrònic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gamelab comptarà amb la presència de figures destacades de la indústria amb l'objectiu de debatre sobre la situació del sector i les noves perspectives de futur. Entre els ponents i els assistents al certamen destaquen pesos pesants de la indústria com Hideo Kojima, pare de la saga Metal Gear Solid, Cliff Bleszinski, autor de Gears of Wars, i noms de l'escena més propera com Daniel Sánchez Crespo o Enric Álvarez.

Gamelab se celebrarà a Barcelona durant els propers quatre anys. En aquesta primera edició a la Ciutat Comtal, per motius de calendari, les ponències es desenvoluparan a la zona de conferències del centre comercial Arenas, entre els dies 29 de juny i 1 de juliol, però les properes edicions tindran lloc en el recinte de Fira de Barcelona.

Més informació sobre horaris i contingut de les ponències, a la web de la comunitat VaDeJocs.

stats