Mèdia 25/02/2011

Gerard Guix: "Sempre rebo missatges per a un tal Sr. Martínez"

2 min

Tinc una BlackBerry, no sé quin model, des de fa un anyet. Abans havia tingut algun altre mòbil que també tenia connexió a internet, però no l'havia ni tocat. Amb la BlackBerry, fins fa molt poc, tampoc no ho tocava. Ara he començat a mirar el mail i el Facebook, i altres coses d'aquestes que cada cop m'agraden més. La veritat és que hi estic una mica enganxat. De trucades, en faig ben bé entre vuit i deu al dia, i en rebo una quantitat similar. També envio bastants missatges. Si puc enviar un missatge, millor que fer una trucada, és més barat. De moment no faig servir el Blackberry Messenger ni cap aplicació similar perquè encara no sé com va. Estic buscant un bon samarità que m'ho expliqui.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una cosa curiosa que em passa amb el mòbil és que sempre rebo missatges de Bankinter destinats a un tal senyor Martínez. Sempre em feliciten per l'aniversari d'aquest senyor, m'envien missatges amb ofertes, i ja no sé com dir-los que no sóc jo. Em fa molta gràcia perquè ell, pobre, deu pensar: "A mi no em diuen mai res".

Tinc web, blog i Facebook, però amb el Twitter ja no m'hi he posat. No sé com funciona, i em fa una mica més de cosa, perquè seria més feina. Al Facebook sóc força actiu, però l'utilitzo com una plataforma de difusió de feina, no a nivell personal per dir cada cinc minuts on sóc i amb qui, com fa la gent. Per mi és una plataforma de promoció, i crec que és molt útil en aquest sentit.

La tele la utilitzo, bàsicament, a l'hora dels àpats, per a les notícies. La resta del temps és un aparell per veure Blu-ray. La ràdio, a part de quan sóc al cotxe, tampoc l'escolto gaire.

stats