Mèdia 28/02/2011

Gerard Romero: "Sóc un malalt, estic enganxat a l'iPhone"

1 min

Tinc un iPhone 3GS i també un mòbil de la feina que és un Nokia rudimentari. Sóc una malalt, perquè estic tot el dia enganxat a l'iPhone. Com que anem tot el dia caminant pel carrer enganxats allà, al final haurem de crear un carril iPhone...

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ús que faig del mòbil és un 50% personal i un 50% per feina. De trucades i missatges, potser en faig més per la feina, per pactar entrevistes, perquè treballo de productor a la ràdio. Trucades, ben poques, però missatges potser n'envio 25 o 30 al dia. És una xifra aproximada, perquè depèn molt de com vagi el dia.

El Twitter no fa ni un any que el tinc i ja porto 11.382 tuits. Del Facebook últimament en faig menys ús. Tinc el compte obert, però fins i tot m'he plantejat tancar-lo. Vaig començar acceptant tothom i ara tinc allà una quantitat d'amics a qui tampoc puc fer gaire cas. Twitter i Facebook fins i tot em serveixen per pactar entrevistes amb jugadors, com per exemple Carlos Moyà.

La tele la miro molt poc, perquè amb l'horari que tinc, de 12 a 22, és difícil. A la ràdio mirem programes d'esports i també reconec que estic bastant enganxat al Tonterías las justas , de Cuatro. De la ràdio, en sóc bastant malalt. Al matí, al cotxe, sempre vaig amb la ràdio posada, normalment RAC 1. Si tinc festa també m'agrada escoltar coses de Madrid, com la COPE o la SER.

stats