EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 22/06/2011

Gina Tost: "Canvio de mòbil cada any o any i mig"

1 min
Gina Tost presenta el programa Generació digital al 33.

El meu primer telèfon va ser un Nokia 3310, que només servia per fer trucades i enviar missatges, i per jugar a la Serpiente. Després, he anat canviant de mòbil cada any o any i mig. Vaig tenir un Motorola amb mail, però no el feia servir, i també un HTC amb Windows Mobile que tenia internet, però no el feia servir com ara. Més tard, vaig tenir una BlackBerry, però la vaig canviar per un iPhone. Sóc una noia més multimèdia que no pas d'escriure mails, que és l'enfocament que té la BlackBerry. Ho faig, però també escolto música, miro vídeos, jugo a videojocs... Truco bastant, tot i que els dies que tinc rodatge o programa de ràdio, el tinc desconnectat tot el dia. Els SMS els faig servir amb la gent que no té WhatsApp, com l'estilista del programa, però normalment faig servir molt més el WhatsApp, perquè molts amics en tenen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Twitter és l'aplicació de l'iPhone que més utilitzo, i també és la meva xarxa social preferida. També m'agrada molt el Facebook o el Foursquare, per geolocalitzar-me, però només per als amics, perquè fa una mica de por.

Miro la televisió, però ho faig sobretot a través de l'Apple TV, que em permet veure la tele que fan a Catalunya des de Madrid. Dels mitjans tradicionals, també em llegeixo el diari de paper, i a part consulto la premsa digital. Quan em llevo, però, el primer que faig és engegar la ràdio. Ho faig cada dia, i no pas amb música, sinó que prefereixo les notícies.

stats