INTERNET
Mèdia 01/03/2012

Google ja aplica la nova política de privacitat

La Comissió Europea ho veu “desafortunat”, ja que no ha fet cas de l'advertència de Brussel·les i les autoritats franceses, que no la consideren compatible amb la llei de la UE

Efe
1 min

MadridLa Comissió Europea (CE) ha considerat "desafortunat" que el gegant d'internet Google hagi decidit aplicar des d'aquest dijous, tal com havia anunciat, la seva nova política de privacitat, tot i l'advertència de Brussel·les i les autoritats franceses, que no la consideren compatible amb la llei de la UE.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"És desafortunat que Google hagi seguit endavant amb la seva nova política abans de respondre a les preocupacions de l'autoritat francesa de protecció de dades", ha declarat en un comunicat la vicepresidenta de la CE i responsable de Justícia, Viviane Reding.

La comissària ha confirmat el seu suport a la petició de l'autoritat de protecció de dades de França que Google retardés la seva nova política de privacitat fins que els dubtes sobre si s'ajusta a la legislació europea haguessin sigut resolts.

Segons Reding, totes les companyies que ofereixen serveis als consumidors europeus han de proporcionar "informació clara" sobre la seva política de privacitat.

"A Europa, els consumidors han de poder prendre decisions informades sobre els serveis basats en internet que utilitzen", ha destacat.

stats