Mèdia 09/03/2011

Google llança la nova versió del seu navegador Chrome

Destaca per un augment de la velocitat de navegació, un 66 per cent més ràpida en el rendiment pel que fa a la versió anterior

Agències
1 min
chrome

BarcelonaGoogle ja ha llançat la desena versió del seu navegador web Chrome. Es tracta d'una versió que destaca per un augment de la velocitat de navegació. Segons la companyia és un 66 per cent més ràpida en el rendiment que la versió anterior.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tal com ha publicat la companyia en el seu blog oficial, Google també ha treballat en el desenvolupament d'una interfície millorada, més intuïtiva i fàcil d'utilitzar, perquè sigui ràpid i senzill canviar la pàgina d'inici o importar els nostres marcadors des d'altres navegadors. D'aquesta manera, a Chrome 10 els usuaris podran canviar la interfície a la finestra de preferències. Aquesta nova versió, que surt a la llum només cinc setmanes després de la seva predecessora, afegeix la capacitat de sincronitzar contrasenyes entre diferents ordinadors, així com favorits, extensions, preferències, temes i molt més, segons aclareixen des de la companyia.

Fonts de la companyia afirmen que l'usuari estarà més protegit a l'hora de navegar gràcies a l'ampliació de la tecnologia sandboxing del navegador. Si l'usuari utilitza la versió Windows Vista o versions més recents, es beneficiarà de la capa addicional de protecció contra pàgines web malicioses. Des de Google s'espera que "la velocitat, la senzillesa i la seguretat de Chrome seguiran fent que la seva vida diària en la web sigui més agradable".

stats