PERIODISME
Mèdia 26/03/2012

Guardiola, Rodríguez i Patiño, premis Salvador Madariaga

Amb una dotació de 12.000 euros, els convoca l'Associació de Periodistes Europeus

Ara
1 min

BarcelonaEls periodistes José Antonio Guardiola (TVE), Àlex Rodríguez ('La Vanguardia') i José María Patiño (Cadena SER) han sigut els guanyadors de la XVIII edició dels Premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb una dotació de 12.000 euros, els premis són convocats i organitzats per l'Associació de Periodistes Europeus i compten amb la col·laboració de l'Oficina del Parlament Europeu, la representació de la Comissió Europea a Madrid i el patrocini de Mahou.

Ha fet el veredicte un jurat presidit pel polític Josep Borrell i format, entre altres, per l'ambaixadora de Dinamarca, Lone Dencker Wisborg, el president de l'Associació de Periodistes Europeus, Diego Carcedo, i la presidenta de l'Associació de la Premsa de Madrid, Carmen del Riego.

A més, han actuat com a secretaris sense vot el director de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya, Ignacio Samper, el director de la representació a Espanya de la Comissió Europea, Francisco Fonseca, i el secretari general de l'Associació de Periodistes Europeus, Miguel Angel Aguilar.

stats