Mèdia 16/08/2012

Guardiola ja és a Nova York

àlex Gutiérrez M.
2 min

L'exentrenador del Barça Pep Guardiola ja és a Nova York, on es disposa a passar un any sabàtic allunyat del futbol. El tècnic s'hi ha traslladat amb la família (la dona, Cristina Serra, dues nenes, Maria i Valentina, i un nen, Màrius) després que al juliol visités la ciutat per trobar-hi una casa i una escola per als fills.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Guardiola, a més, ha estat buscant aquesta setmana una casa al llac de Como (Itàlia). Els requisits, segons s'ha filtrat, són: cinc habitacions, piscina i intimitat.

La desconnexió serà, però, relativa. Pep Guardiola manté el contacte amb el seu representant, Josep Maria Orobitg, amb qui aviat començarà a escoltar ofertes per tornar a alguna banqueta de cara a la pròxima temporada 2013-2014.

Thyssen i la reencarnació

La baronessa Carmen Thyssen (02) ha explicat en una entrevista a Efe que voldria reencarnar-se en la seva mare. És una de les revelacions d'una conversa sobre temes íntims en la qual es desgrana també el conflicte que viu amb el seu fill Borja, que li exigeix dos quadres (adduint que el baró els hi havia regalat). De moment, però, el jutge ha desestimat la reclamació. "És una tonteria, no ho entenc, de debò". El conflicte ja fa dos anys que dura i ha fet que Carmen Thyssen no conegui el seu nét Eric, d'un any i mig. "Les coses acabaran bé", confia, alhora que parla de la maternitat amb dolçor: "La candidesa de la infantesa és el més bonic que hi ha, i la innocència".

Els Cameron, a Mallorca

Un cop superats els Jocs Olímpics de Londres, el primer ministre britànic, David Cameron (03) , ha començat les vacances acompanyat de la seva dona Samantha i els tres fills del matrimoni. El destí: Mallorca, concretament Pollença i la cala de Sant Vicenç, on passaran uns deu dies. Un detall que ha transcendit és que la família ha volat amb la companyia de baix cost Ryanair, que ofereix vols des de Londres per uns 25 euros. El líder dels conservadors britànics no és l'únic polític del Regne Unit que passa les vacances a l'Estat. El vicepresident Nick Clegg, del Partit Liberal Demòcrata, estiueja des de fa anys al municipi d'Olmedo, a Valladolid (perquè la seva dona, Miriam González, és d'aquesta localitat).

Palomo Linares, de 'top manta'

Els paparazzis no perdonen i han enxampat el torero Sebastián Palomo Linares (04) comprant un bolso de senyora d'imitació en un top manta . Vestit només amb un banyador, el matador va negociar el preu amb el venedor ambulant. No se sap qui serà l'afortunada receptora de l'obsequi.

stats