Mèdia 23/08/2012

HBO dóna llum verda a la comèdia 'Family tree'

Selena Soro
1 min
L'actor Chris O'Dowd (La boda de mi mejor amiga) protagonitzarà la nova sèrie d'HBO.

BARCELONA.La cadena HBO té un nou projecte entre mans. Es tracta de la sèrie Family tree , protagonitzada per Chris O'Dowd ( La boda de mi mejor amiga, Els informàtics ). L'actor irlandès encarnarà Tom Chadwick, un home de trenta anys que, després de perdre la feina i la nòvia, comença a tenir dubtes sobre la seva identitat. Enmig de la seva confusió, rep una caixa de pertinences d'una tieta-àvia a qui mai ha arribat a conèixer. Chadwick decidirà aleshores investigar el seu llinatge familiar i, a poc a poc, anirà descobrint tot un món d'històries i personatges estrafolaris.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El creador de la ficció, l'actor, director i guionista Christopher Guest (Mrs. Henderson presenta , Una noche en el museo 2 ) també apareixerà a Family tree , com ja ha fet en algunes de les pel·lícules que ha dirigit. Seguirà el seu exemple Jim Piddock, el cocreador, director i guionista de la sèrie. Tots dos en seran els productors executius, juntament amb Karen Murphy.

Family tree se suma així a la llarga llista de ficcions de producció pròpia del canal nord-americà HBO, entre les quals destaquen Los Soprano , The wire , True blood , Juego de tronos, A dos metros bajo tierra o Sexo en Nueva York . HBO emetrà la nova ficció als Estats Units i cedirà els drets a la BBC perquè el canal britànic l'emeti al Regne Unit.

stats