Mèdia 11/12/2011

'Ha guanyat el millor', titula el diari 'As'

El diari madrileny reconeix els mèrits del Barça pel 1-3 contra el Madrid al Bernabéu. El també madrileny 'Marca' titula "Poc Madrid. Molt Barça". La victòria blaugrana, a totes les portades

Ara
2 min
portada AS 11desembre

Barcelona"Ha guanyat el millor". Aquesta és la conclusió sobre el clàssic del diari madrileny As, que avalua d'aquesta manera l'1-3 del Barça contra el Reial Madrid al Bernabéu, aquest dissabte. La portada de l'edició en paper del rotatiu mostra aquest diumenge una imatge del porter madridista Iker Casillas, que ha encaixat tres gols, i dues imatges, més petites, de jugades del partit. I afegeix: "El Barça s'ha sobreposat a un gol desafortunat als 23 segons". No és menys gràfic el titular del Marca, que obre l'edició d'aquest diumenge titulant "Poc Madrid. Molt Barça". El Mundo Deportivo ho resol amb un "Cop de campió", i l'Sport diu "Herois" als blaugrana. El 9 Esportiu destaca "De Madrid al cel".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La victòria blaugrana protagonitza també les portades dels diaris generalistes catalans. Així, El Periódico i El Punt Avui destaquen el mateix titular: "Un altre bany", amb imatges de Mesi i Cesc. La Vanguardia parla del "Cop d'autoritat" blaugrana amb imatge de la celebració d'un dels tres gols del Barça. En canvi, El Mundo relega la victòria del Barça als baixos de la portada per titular "El Barça torna a ser superior al Madrid". L'ABC ho deixa amb un petit destacat on titula "El Barça pren aire davant un Real Madrid que perd empenta". El País dedica la fotografia de portada al clàssic per titular "El Barça de Guardiola segueix sent el rei" i La Razón, també amb foto de portada pel duel esportiu, destaca que "La revenja haurà d'esperar".

stats