SEGURETAT A LA XARXA
Mèdia 05/03/2012

‘Hackers’ roben dels ordinadors de Sony cançons inèdites de Michael Jackson

El material inclou col·laboracions del Rei del Pop amb Freddie Mercury o els Black Eyed Peas

Ara
1 min

BarcelonaUna escletxa en el sistema de seguretat informàtic de Sony ha permès que 'hackers' s'apropiessin de material no publicat de Michael Jackson, que inclou col·laboracions inèdites fins ara amb Freddie Mercury, Will.I.Am o els Black Eyed Peas. Segons 'The Sunday Times', els 'hackers' han aconseguit totes les cançons de les sessions del Rei del Pop per als àlbums 'Bad', 'Off The Wall' i 'Thriller'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mesos després de la mort de Michael Jackson –a finals de juny de 2009 per una sobredosi de propofol–, Sony Music va pagar als hereus del cantant 189 milions d'euros per aconseguir el catàleg musical de l'artista. "Tot el que Sony va triar dels hereus de Michael s'ha vist compromès. En l'atac hi va haver un alt grau de sofisticació", afirma una font a 'The Sunday Times', que assegura que l'escletxa de seguretat de Sony Music ja ha sigut solucionada.

Aquest catàleg –amb els temes inèdits de Michael Jackson– va permetre a la discogràfica posar en venda el 2010 l'àlbum 'Michael', un dels llançaments pòstums de l'artista més polèmics. Per 'Michael', Sony Music ha rebut diverses crítiques, en què se li retreu que la veu que es pot escoltar a l'àlbum no és la de Michael Jackson, com també va afirmar recentment la seva pròpia filla.

Abans de 'Michael', el 2009 la discogràfica va llençar 'This Is It', basat en els vídeos dels assajos del seu planejat retorn a Londres, i un any més tard va veure la llum 'Immortal', que incloïa noves mescles d'alguns dels seus temes clàssics.

stats