Mèdia 02/11/2011

Harrison Ford, una 'rockstar' vuitantera

Veure i parlar de la disfressa de Halloween de Harrisson Ford i de la seva parella, Calista Flockhart, s'ha convertit ja en un clàssic als EUA. Enguany, l'actor tampoc s'ha deixat cap detall

Ara
1 min
Harrisson Ford es disfressa de roquer per a Halloween / Socialitélife

BarcelonaEls EUA esperen la disfressa de Harrisson Ford igual que Espanya esperava el biquini d'Ana Obregon anys enrere. De fet, fins i tot David Letterman, en el seu Late Show, va aprofitar un visita de l'actor, de 69 anys, per repassar amb ell les seves vestimentes més cèlebres per celebrar aquesta festa d'origen pagà. No és estrany que aixequi expectació, ja que s'ha disfressat de tot, fins i tot de mongeta tendra.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i això, tal com recull el web Socialite Life, el seu vestit d'enguany li confereix també una imatge molt provocadora. Per acudir a una festa de Halloween a Brentwood, Califòrnia, Ford i Flockhart es van disfressar de rockers dels anys 80. Ell castany i ella rossa, amb perruques arrissades fins a l'extrem i complint amb tots els ítems necessaris per emular l'estètica de qualsevol rockstar vuitantera tipus Joey Tempest, el cantant de Europe. No s'ha deixat ni el collaret de gos amb punxes.

El fill de set anys que comparteix Harrison Ford amb l'actriu d'Ally McBeal també va anar a la festa. Liam, juntament amb els seus amics, es va disfressar de llapis de color. Ell va triar el taronja.

stats