Mitjans públics
Mèdia 30/03/2012

Homs reconeix que al nou consell de la Corporació li tocarà fer “la quadratura del cercle”

Els sis membres del nou consell de Govern de la CCMA prenen possessió amb l’advertència que s’aplicaran polítiques d’austeritat

Natalia Araguás
1 min

BarcelonaEl secretari general de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha donat aquest divendres la benvinguda al nou consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'ha conveidat a mantenir "el llistó molt alt" que va deixar l'equip predecessor, amb Enric Marín i Ramon Mateu al front –president i director general de la CCMA, respectivament–. Als nous membres de l'organisme "els tocarà fer la quadratura del cercle", ha reconegut Homs, per tal de mantenir la qualitat dels mitjans públics catalans amb "un pressupost més reduït".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou president del consell, Brauli Duart, ha destacat que TV3 i Catalunya són "un referent" al país i un "instrument de pluralisme" i que no s'ha de perdre cap de les dues dimensions. "Haurem d'aplicar polítiques d'austeritat", ha lamentant Duart, que s'ha fixat l'objectiu de seguir l'estela dels seus antecessors al càrrec i també "orientar les polítiques de despesa i eficàcia". Així mateix, s'ha compromès a mantenir en la nova etapa informació "veraç, contrastada i respectuosa amb el pluralisme" als mitjans públics catalans.

La presidenta de Parlament, Núria de Gispert, ha animat al nou president de la Corporació a entomar com un repte els temps difícils i mantenir la qualitat de la CCMA."La Corporació és una eina de cohesió social i convivència" i ha de continuar sent-ho malgrat els problemes financers, ha dit Gispert. També han pres possessió com a membres del consell de govern de la CCMA Armand Querol, en qualitat de vicepresident, Xavier Guitart, Núria Llorach, Antoni Pemán i Josep Vilar.

stats