Mèdia 17/09/2012

'Imperium' passa a emetre's la nit dels dijous per no coincidir amb 'La voz'

Antena 3 també estrena el concurs 'Te lo mereces', al 'prime time' dels divendres

Ara
1 min
Tràiler de la sèrie 'Imperium'

BarcelonaTelecinco va anunciar, aquest cap de setmana, que estrenava el programa 'La voz' la nit dels dimecres, i Antena 3 no ha tardat a reaccionar. Aquest dilluns, la cadena de Planeta ha decidit traslladar al 'prime time' dels dijous la sèrie 'Imperium'. Aquest canvi es deu al mal debut que ha tingut la ficció en els dos capítols que s'han emès des del seu inici. L''spin-off' d''Hispania' ha obtingut una audiència mitjana de 170.000 espectadors a tot l'Estat i un 10,5% de quota de pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La voz', programa presentat per Jesús Vázquez i amb col·laboradors com David Bisbal i Rosario Flores, no es veurà les cares amb un altre 'talent show', com seria el cas de 'Tu cara me suena'. Antena 3 ha decidit estrenar la minisèrie 'Historias robadas', dimecres a la nit. La 'TV movie', produïda per BocaBoca Producciones, consta de dos capítols sobre el cas dels nens robats a Espanya, i està protagonitzada per Rodolfo Sancho i Lara Grube.

Adéu a 'Avanti'

Antena 3 estrena un altre programa per omplir la franja de 'prime time' de la nit dels divendres. 'Te lo mereces' és el xou que conduirà Paula Vázquez i que substitueix 'Avanti', de Carlos Sobera. L'objectiu del programa és que els participants facin tot el que tenen entre mans per ajudar algun familiar o amic. Al llarg de diverses rondes, en les quals han de superar una sèrie de proves, els concursants sumaran diferents quantitats de diners.

stats