recull de portades
Mèdia 18/04/2012

'La Razón' avança la contraofensiva espanyola a la nacionalització d'YPF: "El govern espanyol estudia deixar d'importar oli de soja i bioetanol"

Les conseqüències de la nacionalització d'YPF són el principal titular d'obertura aquest dimecres. Les caceres del rei segueixen presents a la portada d''El Mundo'

Ara
1 min
La Razón, 18 d'abril del 2012

BarcelonaLes conseqüències de la nacionalització d'YPF centren els titulars d'oberta d'aquest dimecres. 'La Razón' va més enllà i parla de la contraofensiva que podria estar preparant l'executiu de Rajoy: "El govern espanyol estudia deixar d'importar oli de soja i bioetanol". 'El País' diu: "L'Argentina es nega a pagar els 8.000 milions que exigeix Repsol". 'Abc', per la seva banda, destaca les declaracions de García-Margallo en un fòrum organitzat pel mateix diari: "La resposta d'EUA no és la que m'hauria agradat". El rotatiu subratlla també el "suport de Juncker al govern espanyol".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Periódico' obre l'edició d'aquest dimecres amb la "impotència espanyola" davant la nacionalització d'YPF per part del govern argentí. El diari destaca que el govern espanyol "no concreta" les mesures que adoptarà. 'La Vanguardia' parla d'"ofensiva internacional espanyola per Repsol". 'El Punt Avui' destaca la valoració del president de Repsol, Antoni Brufau, respecte a l'anunci argentí: "És un acte impropi d'un país seriós". "L'ARA fa un joc de paraules i titula: ""Repsol ho veu negre".

Els viatges de cacera de Joan Carles I encara tenen un gran protagonisme a la primera pàgina d''El Mundo', que assegura que "el magnat sirià Kayali va pagar la cacera del rei a l'Àfrica".

'El País', en canvi, a més de la nacionalització d'YPF, destaca en portada que "Obama fa un gir radical sobre drogues".

stats