FUTURA CAPÇALERA
Mèdia 23/06/2011

Intereconomía prepara un diari esportiu

à.g.m.
1 min
Josep Pedrerol presenta Punto pelota , a Intereconomía.

Barcelona.Un nou diari madridista apareixerà a la tardor, amb l'ànim de competir amb Marca i As . L'impulsa el grup Intereconomía, que vol lligar el rotatiu al programa Punto pelota , que emet diàriament el canal, amb Josep Pedrerol com a conductor. De fet, Pedrerol és un dels noms que sonen amb més força per dirigir-lo i, en tot cas, segur que hi tindrà ascendència, ja que es vol que el rotatiu xucli de l'èxit del programa esportiu que s'ha convertit en insígnia del canal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des de la cadena encara no s'han volgut donar dades concretes d'aquest nou projecte. El president d'Intereconomía, Julio Ariza, aprofitava el seu compte de Twitter per "desmentir categòricament que en els propers 60 dies Intereconomía hagi de treure un diari esportiu en paper". Però Efe citava fonts de la cadena que confirmaven el llançament del nou rotatiu a la tardor, coincidint amb l'inici de la nova temporada de Lliga.

El segon diari del grup

Intereconomía ja té un diari, La Gaceta , que va comprar l'agost del 2009 a Negocios de Ediciones y Publicaciones SL, que l'editava en format d'econòmic i amb el títol de La Gaceta de los Negocios . Dirigit per Carlos Dávila, ven 36.700 exemplars de mitjana (entre quiosc i subscripcions individuals), segons les últimes dades de l'OJD, corresponents al mes d'abril.

stats