Recull de premsa
Mèdia 12/02/2012

"Irene Villa o el triomf de la vida", a la portada d''El Mundo'

El diari publica una foto de la noia, que està embarassada, amb la seva parella

Ara
3 min
El Mundo. 12 de febrer

BarcelonaEl diari 'El Mundo' dedica la fotografia principal de la portada d'aquest diumenge a Irene Villa i el seu company, que li fa un petó a la incipient panxa d'embarassada que llueix. Als 12 anys, la noia va ser víctima d'un atemptat d'ETA a Madrid. El diari assegura que "tots els espanyols de bé que ja van rebre amb felicitat la notícia del seu matrimoni i embaràs, apreciaran el que val aquesta foto". La reacció dels sindicats a la reforma laboral és l'altre gran tema de portada sota el titular: "Els sindicats declaren una guerra a terminis a Rajoy".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"La reforma obre la porta a una rebaixa general de salaris" és el titular principal d''El País' d'aquest diumenge, que també destaca a la primera pàgina la foto de Diego Torres, exsoci d'Iñaki Urdangarin, que ahir es va acollir al dret de no declarar durant la compareixença davant del jutge que instrueix aquest cas. "El silenci del soci d'Urdangarin" és el titular del rotatiu que destaca la seva negativa a declarar. El diari 'Abc' dedica tota la portada a una entrevista amb la ministra de Treball, Fátima Báñez, que diu que "amb aquesta reforma no perd ningú", i demana "responsabilitat als sindicats". "La venjança dels sindicats" és el titular principal del diari 'La Razón', que assegura que les mobilitzacions del proper diumenge 19 són un "assaig general" de la vaga general i critica que en l'última legislatura van rebre 1.057 milions d'euros en subvencions. El diari 'Público', d'altra banda, titula: "Rajoy dinamita les relacions laborals", i destaca que els empresaris podran rebaixar de forma unilateral els sous i assegura que hi ha experts que dubten de la legalitat del contracte que fixa un període de proves d'un any.

'La Vanguardia' també dedica la portada a la reforma laboral i assegura que "l'empresa podrà ajustar horaris i sous a la crisi". La foto de portada és la de les cares contrariades d'alguns jugadors del Barça sota el títol: "El Barça cedeix la Lliga". "Rebuig frontal" és el titular principal d'aquest diumenge d''El Periódico', que assenyala que els experts dubten que la reforma laboral del govern central creï més ocupació. L'altre gran tema de la primera pàgina és la derrota del Barça, ahir, contra l'Osasuna, que deixa la Lliga, segons el rotatiu, "gairebé impossible". 'El Punt-Avui' publica una entrevista amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que assegura que "El Govern no deixarà que cap ajuntament faci fallida". El mateix diari destaca que "el Barça perd el tren de la Lliga al camp de l'Osasuna".

Pel que fa a la premsa esportiva, 'El Mundo Deportivo' titula amb un contundent "Fred, fred" i destaca que la Lliga es podria posar avui a 10 punts del Barça. El rotatiu diu que l'equip ahir va estar "irrecognoscible" al camp de l'Osasuna. "Ens vam quedar glaçats", és el titular d'aquest diumenge del diari 'Sport', que titlla de "decebedora" la primera part del Barça contra l'Osasuna. 'El 9', d'altra banda, titula: "Lliga maleïda", i destaca que el Barça es va resistir fins al final del partit a perdre, però assegura que "s'acomiada virtualment del títol". El diari 'Marca', en canvi, opta per un "colorín, colorado?", i apunta que "El Madrid pot deixar el Barça a 10 punts" si avui guanya el Llevant.

stats