Tecnologia
Mèdia 13/10/2011

Ja està disponible l'actualització de l'iOS 5 per a l'iPhone i l'iPad

La companyia ha solucionat l'error que aquest dimecres va impedir l'actualització de l'esperat sistema operatiu per a dispositius mòbils Apple. Incorpora 200 novetats, entre les quals destaca l'iCloud

Ara
1 min

BarcelonaL'iOS 5 ja és aquí. A partir d'aquest dijous al matí, els usuaris d'iPhone i iPad ja poden descarregar gratuïtament l'esperada actualització del sistema operatiu per a dispositius mòbils d'Apple, després que la companyia hagi solucionat el problema que aquest dimecres en va impedir l'actualització a milers d'usuaris. El ja famós “Error 3200” ha copat les xarxes socials amb les peticions dels usuaris desesperats, a la recerca d'una solució per accedir a l'actualització. L'iOS 5 incorpora unes 200 millores i noves aplicacions, entre les quals destaca l'iCloud, l'última gran novetat de l'era Steve Jobs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El llançament del nou sistema operatiu, compatible amb tots els models d'iPhone a partir del 3G, l'iPod Touch i les dues versions d'iPad, ha sigut una de les novetats més esperades des del seu anunci definitiu a la conferència per a desenvolupadors WWDC 2011, ratificat durant la presentació de l'iPhone 4S el passat setembre. L'iOS 5 inclou unes 200 millores i noves aplicacions, però la joia de la corona és, sense dubte, la incorporació de l'iCloud, el servei en núvol que permet l'emmagatzematge de tots els continguts en els servidors d'Apple, per tal que estiguin disponibles a tots els dispositius de manera immediata. Altres novetats rellevants són la integració de Twitter, el servei de xat iMessage –que funciona a través de wifi o 3G entre dispositius iOS- o el Quiosc, per descarregar diaris i revistes, a més a més de millores en l'aplicació de la càmara i el rodet de fotografies.

L'actualització és gratuïta i està disponible a través de l'aplicació iTunes d'Apple.

stats