EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 21/05/2011

Jaume Barberà: "No sóc de la secta iPhone"

1 min
Barberà dirigeix i presenta  el programa 'Singulars' del 33.

Tinc un Nokia que deu tenir uns quatre anys. No sóc de la secta iPhone. No em puc imaginar prescindir d'internet, i no estic en contra de les noves tecnologies, però no vull de cap de les maneres estar subjecte a les noves modes i als nous ginys de cases com Apple, que són com una secta. Sembla que no siguis ningú si no tens un iPhone o un iPad, sembla que siguis un Tyrannosaurus rex , però el que és cert és que el mercat ens crea unes necessitats que realment no tenim.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc de parlar molt per telèfon. No ho he comptat mai, però potser faig 30 o 40 trucades al dia, per la feina. En els últims anys, els mails han substituït molt les trucades. Potser n'envio 80 o 100 cada dia. De trucades personals no en faig gaires. Amb les persones amb qui tens contacte ja hi vas parlant personalment, o t'envies mails. De missatges SMS tampoc n'envio gaires.

No tinc Twitter perquè no en tinc cap necessitat. No tinc la pulsió de dir cada dos per tres si vaig al lavabo, el llibre que estic llegint, si em pentino cap a la dreta o cap a l'esquerra, o si em compro un vestit vermell. Reconec que permet fer moltes coses que fa pocs anys serien inimaginables i que sí que tenen una utilitat, però dir que avui has fet una cosa o una altra no. Cadascú fa el que vol, i no ho critico, però hi ha gent que està tot el dia al Facebook o al Twitter, i no sé com poden tenir aquesta capacitat.

stats