MARXA UNA ICONA DE TELECINCO
Mèdia 27/12/2010

Jesús Vázquez salta "encantat" a Cuatro

Cuatro ha passat a mans dels propietaris de Telecinco, i una de les principals conseqüències és el salt del presentador Jesús Vázquez al canal que fins fa poc més d'un mes formava part del grup Prisa.

Laia Altarriba
2 min
Jesús Vázquez en la presentació oficial com a nova icona de referència de Cuatro, on s'encarregarà de l' Allá tú A partir del 10 de gener.

Barcelona.Des que es va fer públic l'acord definitiu entre Prisa i Telecinco perquè la segona es quedés amb Cuatro, hi ha hagut molta rumorologia sobre intercanvi de presentadors i programes entre les dues cadenes. El més rellevant de tots i confirmat és que Jesús Vázquez, que ha estat una de les cares estrella de Telecinco, es convertirà en una de les icones de Cuatro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa en què ha confirmat el rumor que feia setmanes que corria, Vázquez es mostrava "encantat" del canvi, malgrat que marxa a un canal amb menys audiència que la cadena on ha estat vint anys: "El share no és garantia de qualitat, de talent o de feina ben feta. És cert que Cuatro no és cadena líder en termes absoluts, però ho és en altres coses".

I afegia que se sent més còmode amb el tipus de programes que es fan a Cuatro que no pas a Telecinco, tot i que ha passat dues dècades a la cadena de Paolo Vasile i que hi ha presentat tot tipus de programes que han estat emblemes de la casa. Entre la gran quantitat d'espais que ha liderat, hi ha els exitosos Operación Triunfo i Supervivientes .

S'estrena amb 'Allá tú'

El primer programa que Vázquez presentarà a Cuatro és Allá tú , que arrenca el 10 de gener. El mateix Vázquez ja es va encarregar del programa a Telecinco entre el 2004 i el 2008. Assegura que està molt il·lusionat de tornar-lo a conduir, perquè és el programa en què s'ha divertit més.

Acostumat a compaginar diversos espais alhora, Jesús Vázquez no es limitarà a Allá tú . Quan el concurs ja tingui rodatge, s'ocuparà també d'un format setmanal, possiblement una versió de Pekin Express amb famosos. Aquest concurs és una gimcana on els participants viatgen per diversos països per aconseguir el premi final.

Trist per 'Operación Triunfo'

Malgrat que està convençut del canvi de canal, reconeix que li fa "molta pena" acomiadar-se d' Operación Triunfo , que ha presentat des del 2005 i fins a l'última edició: "És un programa al qual he estat molt vinculat, però cal posar les coses a la balança. La vida són decisions i quan decideixes sempre renuncies a alguna cosa o et quedes amb el que t'agrada més".

Malgrat que ara tant Telecinco com Cuatro pertanyin a Mediaset, mantindran la independència i els presentadors de l'una no podran treballar a cap programa de l'altra. És per això que passa el relleu d' Operación Triunfo , que torna al mes de gener, a Pilar Rubio.

Fusió Cuatro-Telecinco

La fusió entre Cuatro i Telecinco fa més d'un any que s'arrossega, i va ser el 30 de novembre quan la Comissió Nacional de la Competència la va autoritzar. La cadena de Prisa, doncs, ha passat a mans de Mediaset. I tot indica que no serà l'única fusió televisiva. Tot i que encara està en un moment molt embrionari, el sector està convençut que una fusió similar acabarà passant entre Antena 3 i La Sexta, de manera que a l'Estat espanyol quedaran dos gran grups pro- pietaris de canals privats.

stats