EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 13/06/2011

Joan Carles Peris: "Tinc una ràdio engegada a cada habitació"

1 min
Joan Carles Peris presenta els TN cap de setmana de TV3.

Tinc un iPhone 4 des de fa uns quatre mesos. Abans havia tingut algun mòbil amb internet, però res comparable amb aquest. M'he adonat que, pel que el faig servir menys, és per trucar. Consulto els diferents comptes de correu, utilitzo el Twitter... M'he baixat força aplicacions. Moltes de mitjans de comunicació com diaris, ràdios i fins i tot per veure la televisió. També algunes de les que et diuen el recorregut que fas mentre corres, a quina velocitat vas, quins temps has fet per quilòmetre... Ara en tinc una d'aquestes que em va molt bé. També en tinc de consulta dels bancs i aquestes coses, i el faig servir una mica d' e-book . No gaire, perquè tampoc és que hi hagi molta oferta, però vaig fent amb el que hi ha de gratuït.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El meu volum de trucades varia bastant, però, en qualsevol cas, no truco gaire. Hi ha moltes trucades que s'acaben resolent abans amb un missatge, sigui convencional, de WhatsApp o, fins i tot, un direct message de Twitter. Quan es tracta de coses ràpides, prefereixo això que no pas una trucada.

Estic permanentment escoltant la ràdio, tant per seguir els butlletins horaris quan estic treballant com quan sóc a casa. Sempre tinc una ràdio engegada a totes les habitacions. Així, allà on vas, ho pots anar seguint. De la tele, en miro els informatius, lògicament. Molts cops, a la pantalla de l'ordinador. Estic treballant i obro una finestra amb el senyal en directe. Les sèries, en canvi, no m'enganxen gens.

stats