EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 07/06/2011

Joan Pera: "Intento contestar al Facebook, però no me'n surto"

1 min
L'actor Joan Pera protagonitza l'obra Visca els nuvis , al teatre Condal.

Tinc un mòbil d'aquests grossos que fan fotos i tantes coses. Un iPhone, em sembla! Però el faig servir per trucar i prou: trobo que és molt complicat. Si no vigiles, toques alguna cosa i truca al primer que troba, o no va... El van anar a buscar els nanos, i com que tenia molts punts van triar aquest, que és el que a ells els va semblar millor. Comparat amb les noves generacions no es pot dir que el faci servir gaire, però en canvi mirant vint anys enrere diria que el faig servir moltíssim! Llavors no m'hauria cregut que tindria tanta necessitat de telèfon. No pots sortir de casa sense portar-lo!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des de fa poc temps sóc al Facebook, però també és una cosa que fan servir més els nanos que jo. I el problema és que no tenen paciència per ensenyar-m'ho, i jo no sé com va. Tinc uns 3.000 o 4.000 amics -tot i que a molts no els conec de res- i veig que m'escriuen, i de tant en tant intento dir alguna cosa, respondre'ls, però no em surt. Em demanen una contrasenya, i no sé què hi he de posar.

La tele m'ajuda a fer la migdiada. A part d'això, la miro gens o molt poc. De tant en tant miro alguna cosa a veure què passa, però mai no he estat gaire televisiu. I les sèries no m'enganxen, no sé qui és qui. M'agrada més fer-les. En general sóc més de ràdio: vaig molt en cotxe, i allà sempre la tinc posada, i les escolto totes: des del Fuentes i el Basté fins a les completes de Ràdio Estel.

stats